Suomen Katto- ja Rakennuspalvelu Oy - Kattoremonttipalvelut Kajaani

ALEKSI HEIKKINEN
044 571 9137

JESSE PIKKARAINEN
050 331 9633

Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on ympäristö­ystävällinen valinta

Tarjoamme aurinkopaneelit asennettuna kotiin tai mökille,
kaikille kattotyypeille laadukkaasti takuutyönä.

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit tekee asumisen
astetta ekologisemmaksi

Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen energiansäästövaihtoehto, mikä sopii jokaiseen kiinteistöön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Aurinkopaneeleilla on mahdollista tuottaa edullista, täysin puhdasta ja uusiutuvaa sähköä auringonvalosta.

Aurinkopaneelien avulla voit lisätä omavaraisuuttasi, nostattaa kiinteistösi arvoa ja pienentää sähkön kulutuksesta ja siirrosta koituvia kustannuksia.

Tarjoamme aurinkopaneelit asennettuna kotiin tai mökille, kaikille kattotyypeille laadukkaasti takuutyönä. Ota yhteyttä, niin kerromme prosessista ja tarjoamistamme tuotevaihtoehdoista lisää.

Mitäpä jos kattoremontti olisi samalla myös energiaremontti?

Halutessasi voimme kattoremontin yhteydessä asentaa aurinkopaneelit katollesi ja parantaa tarvittaessa kotisi eristyskykyä lisäämällä puhallusvillaa yläpohjaan.

Yksi remontti, yksi lasku, monta hyötyä!

Tilaa ilmainen aurinkosähkökartoitus!

Asiantuntijamme käyvät läpi toiveesi ja asennuspaikan soveltuvuuden auringonsähkön tuottamiselle. Toteutamme ilmaisia aurinkosähkökartoituksia Kajaanin ja lähikuntien alueella. Kartoituksen jälkeen teemme tarjouksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Ota sinäkin askel ekologisempaan suuntaan ja lähde tuottamaan 100% puhdasta ja uusiutuvaa aurinkosähköä omavaraisesti!

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme?

Voit olla yhteydessä meihin joko soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Tervetuloa käymään myös paikan päällä.