ALEKSI HEIKKINEN
044 571 9137

JESSE PIKKARAINEN
050 331 9633

Vesikattopalvelut

Laadukkaat vesikattopalvelut Avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme asiakkaillemme monipuoliset vesikattoratkaisut
Kainuussa ja koko Suomen alueella.

Kattosaneeraus ja katon muutostyöt

Kattosaneeraus antaa
vesikatolle uuden elämän

Kattosaneeraus eli kattoremontti tarkoittaa vesikaton pinnan sekä kattorakenteiden uusimista osittain tai koko katon pinta-alalta. Kattoremontti on ajankohtaista tehdä esimerkiksi silloin, kun katon huollon yhteydessä tehtävät pienet korjaustyöt eivät enää riitä vanhan katon korjaamiseksi. Säännöllisesti tehtävän kattohuollon avulla vesikatto pysyy kunnossa jopa kymmeniä vuosia ilman kattoremontin tarvetta.

Kattoremontin yhteydessä voidaan tehdä myös katon muutostöitä, kuten vesikaton pinnan vaihtaminen toiseen pintamateriaaliin sekä uusien kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien vaihtaminen vanhojen tilalle. Hyvin huolletulle katolle kattoremontti voi tulla eteen vasta yli 20 käyttöikävuoden jälkeen

Ilmainen kuntotarkastus

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen kuntotarkastuksen, jonka perusteella teemme kirjallisen tarjouksen kattoremontin kokonaisuudesta. Toteutamme kaikki kattoremontit joko osaurakkana tai Avaimet käteen -periaatteella, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Asentajillamme on katto- ja vedeneristystöiden tulityökortti. Käytämme työssämme laadukkaita Icopalin kumibitumituotteita, Ormaxin tiilituotteita sekä Ruukin peltituotteita.

Palvelun sisältö

Kattoturvatuotteet

Laadukkaat kattoturvatuotteet
jokaiselle katolle

Kattoturvatuotteet tarjoavat turvallisten ja määräysten mukaisten kulkuyhteyksien rakentamisen katolle. Tyypillisimpiä kattoturvatuotteita ovat tikkaat, kattosillat ja lumiesteet, joiden avulla varmistetaan, että katolle pääsy ja siellä tehtävät huolto ja puhdistustyöt voidaan tehdä turvallisesti ympäri vuoden. Pitkäikäiset kattoturvatuotteet soveltuvat kaikille kattomateriaalityypeille aina omakotitaloista kerrostaloihin ja vaativien olosuhteiden teollisuusrakennuksiin saakka.

Käytämme työssämme laadukkaita Nescon tuotteita.

Palvelun sisältö

Sadevesijärjestelmät

Toimiva sadevesi­järjestelmä
pitää seinän vierustan kuivana

Oikein mitoitettu ja asennettu sadevesijärjestelmä johtaa katolle kertyvän veden pois rakennuksen vierustalta ja perusteista syöksytorvia pitkin sadevesikaivoon. Talon perusteisiin imeytyvä kosteus mahdollistaa homeongelmien ja routavaurioiden syntymisen sekä itse perustan ennenaikaisen rappeutumisen. Laadukas sadevesijärjestelmä ehkäisee myös pihan lammikoitumisen sekä kylmällä säällä kulkuväylien jäätymisen.

Käytämme työssämme laadukkaita Nescon tuotteita.

Ilmainen kuntotarkastus

Kattohuolto ja kattokorjaus

Säännöllinen kattohuolto
pitää katon vesitiiviinä

Säännöllisesti tehtävä kattohuolto antaa katolle jopa kymmeniä vuosia pidemmän käyttöiän. Kattohuolto sisältää kausien mukaan vaihtuvia huoltotoimenpiteitä, kuten vesikatteen ja rännien puhdistaminen tuulen tuomista roskista, sekä talvella lumen pudottaminen ja jään sulattaminen. Katolle tehtävien korjausten tekeminen kuuluu myös oleellisesti kattohuoltoon. Kattokorjaus tarkoittaa mm. vuotokohtien paikkaamista sekä kattoturvatuotteiden kiinnitysten korjaamista tai uuteen turvatuotteeseen vaihtamista.

Ammattilaisen tekemä säännöllinen kattohuolto ja kattokorjaus eivät vain pidennä katon käyttöikää, vaan pitävät myös kustannukset ennakoitavina, koska mahdolliset ongelmatilanteet havaitaan ajoissa. Kattohuolto kannattaa tehdä vähintään 2 kertaa vuodessa.

Palvelun sisältö

Peltisepäntyöt

Laadukkaat peltisepäntyöt
vuosien kokemuksella

Toteutamme vaativimmatkin pellitystyöt mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teemme peltisepäntyöt omalla pajallamme Kajaanissa ja toimitamme ne valmiiksi paikalleen asennettuna koko Pohjois-Suomen alueella.

Käytämme työssämme laadukkaita Ruukin tuotteita.

Palvelun sisältö

Sokkeli- ja radoneristys

Radoneristys kumibitumi­kermillä

Radonturvallisen rakentamisen tavoitteena on ensisijaisesti estää maaperän radonpitoisen ilman pääsy rakenteisiin. Radoneristys toteutetaan tiivistämällä alapohjan ja seinärakenteiden liitoskohdat. Perusmuurien ja sokkeleiden vesieristys tehdään kumibitumikermillä. Ammattilaisen asentamana bitumieriste on turvallinen ratkaisu.

Käytämme työssämme laadukkaita Icopalin tuotteita.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme?

Voit olla yhteydessä meihin joko soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Tervetuloa käymään myös paikan päällä.